FB
+31(0)774651362
Ruim assortiment onderdelen
Regelmatig nieuwe onderdelen
Gespecialiseerd in gereviseerde versnellingsbakken

DAF versnellingsbak

Schaf voor DAF een gebruikte of gereviseerde versnellingsbak aan bij MPR Truck-Parts BV, gevestigd in Maasbree, nabij Venlo. Zo weet u zeker dat u een vrachtwagen op een goedkope en efficiënte manier opknapt. Wanneer u met uw autobedrijf voor een tweedehands versnellingsbak kiest, bent u met het reviseren in de meeste gevallen twee à drie keer goedkoper uit dan bij de aanschaf van een nieuw model. Betaal niet te veel en bekijk de vrachtwagenonderdelen die het voertuig weer vooruithelpen.

De voordelen van een gebruikte of gereviseerde DAF versnellingsbak

Wanneer u als autogarage of monteur een versnellingsbak zoekt voor een vrachtwagen van DAF, wilt u kwaliteit ontvangen én leveren tegen een gunstige prijs. Als u voor gebruikte of gereviseerde onderdelen kiest, weet u zeker dat u voor een prijsgunstige en tevens betrouwbare oplossing gaat. Doordat gebruikte materialen goedkoper zijn in vergelijking met nieuwe modellen, kunt u altijd voor een gunstige prijs de versnellingsbak van een DAF vrachtwagen maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Van een compressor en aandrijfdelen tot een motor en een gereviseerde versnellingsbak: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een DAF. Bekijk online het aanbod of neem telefonisch contact met ons op om te bespreken welke modellen, bouwjaren of afmetingen u nodig heeft. Bel naar +31 (0) 77 465 1362 en stel de vragen die u heeft. Geen tijd om te bellen? Vul dan het contactformulier in of stuur een WhatsApp naar +31 (0) 65 195 8713.