FB
+31(0)774651362
Ruim assortiment onderdelen
Regelmatig nieuwe onderdelen
Gespecialiseerd in gereviseerde versnellingsbakken

Aandrijfdelen vrachtwagen

Echte liefhebbers van DAF-trucks zetten alles op alles om bepaalde aandrijfdelen van een vrachtwagen te bemachtigen. Maar hoe moet dat als de onderdelen al tijden niet meer gemaakt worden? MPR Truck-Parts BV, gevestigd in Maasbree, nabij Venlo heeft de oplossing. Van gebruikte tot gereviseerde onderdelen: wij hebben precies de oude en nieuwere aandrijfdelen voor een vrachtwagen die u nodig heeft.

Dankzij deze aandrijfdelen blijft een vrachtwagen van DAF rijden

Het was begin jaren ‘90 dat de laatste DAF-trucks van de lopende band kwamen, voordat ze werden overgenomen door een andere producent. Toch betekent het einde van de oorspronkelijk productie niet het einde van een iconisch voertuig. Wij zetten alles op alles om de oude DAF levend te houden. En de recentere onderdelen? Ook die vindt u natuurlijk bij ons. Wanneer u als dealer of garagehouder op zoek bent naar aandrijfdelen voor een vrachtwagen, hebben wij vrijwel alle onderdelen die u nodig heeft. Alles om ervoor te zorgen dat DAF altijd zal blijven rijden.

Naar wat voor onderdelen bent u op zoek?

Van versnellingsbakken en differentiëlen tot compressors en aandrijfdelen van de vrachtwagen: in ons uitgebreide assortiment vindt u precies de onderdelen die u zoekt. Alles wat vroeger tot recent onder de motorkap van een DAF-truck heeft gezeten, hebben wij in ere hersteld en verkopen wij door. Bovendien hebben wij contact met een erkende DAF-specialist voor het (de)monteren van de onderdelen. Zo rekent u altijd op het beste resultaat.

Neem contact met ons op

Bent u naar een specifiek onderdeel op zoek? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0) 77 465 1362, vul het contactformulier in of stuur een WhatsApp naar +31 (0) 65 195 8713. Wij helpen u graag verder. Bovendien assisteert onze specialist in onderdelen van vrachtwagens u bij het vinden van de juiste onderdelen.