FB
+31(0)774651362
Ruim assortiment onderdelen
Regelmatig nieuwe onderdelen
Gespecialiseerd in gereviseerde versnellingsbakken

Vrachtwagen onderdelen specialist

Heeft u verstand van een vrachtwagen en de onderdelen en zou u die kennis willen inzetten als onze specialist? Wij zoeken een nieuwe medewerker die alles weet over de onderdelen van een vrachtwagen die wij verzamelen. U helpt onze klanten de juiste onderdelen voor hun klussen te vinden en u helpt eventueel uw teamleden met technische vragen.

Verwijs monteurs voor een vrachtwagen naar de juiste onderdelen als onze specialist

MPR Truck-Parts BV in Maasbree, dicht bij Venlo, is een specialist in het demonteren van een vrachtwagen om de onderdelen van DAF door te verkopen. Wij reviseren de gebruikte truckonderdelen zodat oude DAF-trucks in ere hersteld kunnen worden. Als u bij ons aan de slag gaat als medewerker, helpt u onze klanten de juiste onderdelen voor de vrachtwagen van hun klant te vinden. U begeleidt hen met zoeken door onze voorraad zodat zij hun klanten weer de weg op kunnen helpen. Wanneer u bij ons als medewerker aan de slag wilt, is ervaring met de vrachtwagen en de onderdelen een pré. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid natuurlijk belangrijk.

Andere functies binnen ons bedrijf

Wij hebben ook enkele andere vacatures bij ons bedrijf. U kunt bijvoorbeeld ook aan de slag als medewerker in ons magazijn. Dan zorgt u ervoor dat de juiste onderdelen bij de juiste klant terechtkomen. Of solliciteer als monteur voor demontage en help ons met het demonteren van vrachtwagens.

Solliciteer direct voor uw nieuwe functie

Ga aan de slag als medewerker en geef onderdelen van de vrachtwagen van DAF een tweede leven. Wilt u daaraan bijdragen? Solliciteer dan voor specialist in onderdelen van de vrachtwagen door contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0) 77 465 1362 of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0) 65 195 8713.